Dalmatino

Doček Nove godine

Ove godine u koncertu omiljenih splitskih glazbenika u klubu Aurora u Primoštenu možete uživati na dočeku Nove godine, ali i na reprizi! Ograničen broj Early bird ulaznica po cijeni od 180 kuna za doček i 100 kuna za reprizu možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa te online.

Posebna ponuda očekuje sve koji žele provesti novogodišnje trenutke u Primoštenu jer Aurora club u suradnji s hotelom Zora organizira i smještaj za 31. prosinca i 1. siječnja po odličnim cijenama!

Smještaj uključuje večeru i doručak te korištenje unutarnjeg bazena s grijanom vodom, fitnes i saunu i to sve samo za 250 kuna po osobi po danu. Sve rezervacije za smještaj u hotelu Zora obaviti možete na broj 022 571 881, putem e-maila hotel-zora@zora-hotel.com ili online na linku https://bit.ly/3omAyHv uz upisivanje koda aurora22 na mjesto gdje se nalazi pristupni ključ.

Koncert će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i Covid potvrde. Za sve one koji nemaju potvrdu testiranje će biti organizirano na ulazu po cijeni od 50 kuna.

Sve novosti o događanjima i koncertima u Aurora Night Clubu možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici te Instagram profilu. Svoje stolove možete rezervirati pozivom na broj mobitela 099 315 8225, za sve ostale informacije nazovite 098 920 1964.